Blog

Ontdek onze laatste nieuwsberichten

Microsoft heeft Windows 10 opnieuw bijgewerkt om printerproblemen op te lossen

22/03/2021

Op 9 maart bracht Microsoft zijn gebruikelijke updates uit, maar nadat ze waren uitgerold meldden Windows 10 gebruikers problemen met afdrukken die onder andere ontbrekende afbeeldingen en aanhoudende blue screen of death fouten omvatten. Een update om de BSOD-problemen te verhelpen rolde uit op 15 maart, maar nu is er een tweede noodpatch beschikbaar om de printproblemen te verhelpen.

De melding van Microsoft geeft aan dat je de patch alleen moet installeren als je last hebt van het probleem. U zult weten of het uw computer treft door de onverwachte resultaten bij het afdrukken vanuit sommige apps of naar sommige printers. Problemen kunnen zijn: ontbrekende of effen kleurenafbeeldingen, problemen met de uitlijning/opmaak, of het afdrukken van lege pagina's/labels.

Het enige andere probleem? Veel mensen, waaronder ondergetekende, hebben problemen ondervonden bij het installeren van de patch via Windows Update. Als dat ook voor jou geldt en je hebt de fix nodig om er zeker van te zijn dat al je afbeeldingen op de juiste plaats worden afgedrukt, dan kan je de patch hier downloaden en handmatig installeren.