Cloud Storage Services

Een veilige back-up in de Cloud

VERMIJD DATAVERLIES

Back-ups zijn als
verzekeringen.

Back-ups verzekeren je tegen een risico en wanneer het toch een keer misgaat, zijn ze een fantastische investering. Maar dan moeten ze wel goed werken.

Een kwaliteitsvolle back-up is eenvoudig, kostenefficiënt en snel. Back-ups in de cloud beantwoorden aan al die criteria. Het risico op dataverlies beperk je tot een absoluut minimum.

DVIT zet de technologie van Veeam Cloud Connect Back-Up (VCC Back-Up) in om eenvoudig cloud back-ups te maken van je virtuele servers. Zo heb je eenvoudig en snel back-ups in onze datacenters en hoef je zelf niet in te staan voor het beheer en onderhoud van je back-up infrastructuur.

Verder maken wij gebruik van SolarWinds O365 backups om je Office 365 bestanden, mappen en toepassingen te beschermen tegen het per ongeluk of kwaadwillig verwijderen ervan.

Contacteer Ons

Voordelen van Cloud Backups?

1

Alles verloopt automatisch

Backups verlopen automatisch volgens vooraf ingestelde schema's, menselijk handelen wordt op deze manier overbodig. Per backuptaak kan de uitvoerfrequentie gedefinieerd worden.

2

Extern

Met cloud backup wordt uw data direct veilig extern opgeslagen in het datacenter. Dit elimineert gevaren als brand en diefstal, gevaren waaraan lokale backups wél onderhevig aan zijn.

3

Gemoedsrust

Cloud backup is ‘Fire and forget’-software; eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch en ontvangt u & DVIT e-mails met statusupdates. U bespaart tijd en daarom ook geld!

4

Hoge beschikbaarheid

Met cloud backup is uw data continu én direct beschikbaar. Wanneer er dataverlies optreedt, kunnen wij in samenspraak met de klant de nodige herstelprocedure uitvoeren.

5

Veilig

Het versleutelen van de data, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Alleen uzelf kan bij uw data.

6

Geen initiële investering

Cloud backup is een dienst. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van een veilige backup, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software.

7

Lage beheerskosten

Cloud backup dient slechts eenmalig ingesteld te worden, daarna gaan backups volledig automatisch. Het monitoren is vervolgens eenvoudig en kan door DVIT als extra service worden aangeboden.

8

Eenvoudig herstel

Herstellen van uw data is snel en eenvoudig. Afhankelijk van het type backup vinkt u de gewenste backupdata aan en kiest u de doellocatie. In no-time staan uw bestanden en mappen weer op uw computer.

Veeam Cloud Connect Back-Up

Simpel, veilig en betaalbaar.

DVIT Veeam Cloud Connect Backup maakt het eenvoudig om je back-ups van virtuele machines naar de cloud uit te breiden. Veeam Cloud Connect is namelijk opgenomen vanaf de Veeam Availability Suite v8, Veeam Backup Essentials.

Zo heb je geen extra kosten wanneer je kiest voor het Cloud Connect Pack van DVIT als Veeam ProPartner & Silver Reseller. Je hoeft geen extra technologie aan te schaffen, te bestuderen of te onderhouden, omdat alles kant-en-klaar beschikbaar is.

De Cloud Storage werkt net zoals lokale opslag, maar is altijd beschikbaar. Zelfs als de primaire back-up of je eigen datacenter het laten afweten.

Solarwinds

Gestroomlijnde back-ups en gegevensbescherming.

Als gebruikers per ongeluk e-mails, contactpersonen, agenda's, OneDrive- of SharePoint-documenten verwijderen, helpt Backup for Microsoft 365 u deze gegevens te herstellen als dat nodig is.

En u kunt dit doen vanaf hetzelfde webgebaseerde dashboard dat u gebruikt om servers, werkstations en kritieke bedrijfsdocumenten te beschermen.

Het verlies van gegevens op het werkstation kan leiden tot dagenlange downtime en extra kosten voor het opnieuw installeren van programma's.

SolarWinds Backup is gebouwd om hele werkstations te beschermen om u te helpen de downtime te verminderen.

SolarWinds is ontworpen om uw servers, virtuele servers en kritische applicaties te beschermen vanaf één enkele cloud-gebaseerde console.

De status van het systeem is in één oogopslag opgebouwd om u te helpen minder tijd te besteden aan het monitoren en meer tijd te besteden aan het beheer van uw bedrijf.