Videoconference

Unieke presentatie- en videoconference vergaderoplossingen

Videoconference vergaderoplossingen

Interactieve schermen voor WZCs, bedrijven en overheidsinstanties

De interactieve schermen van Clevertouch vinden zowel hun thuis in de klas als in een bedrijfsomgeving. Het Clevertouch assortiment voor onderwijs uit zich in knappe digitale schermen met eenvoudige bedieningselementen. Terwijl bedrijven kunnen rekenen op geavanceerde connectiviteit en tal van netwerk- en beveiligingsopties die vergaderingen en videoconferentie makkelijker maken.

Deze interactieve ledschermen zijn zoveel meer dan moderne presentatieschermen. Alle tools voor connectiviteit, creativiteit en samenwerken met anderen, beveiliging, … zijn allemaal inbegrepen! Ontdek hieronder onze Clevertouch touchscreens voor zowel educatieve en zakelijke doeleinden.

Voordelen van een interactief scherm

1

Uitstekende beeldkwaliteit (4K kwaliteit).

2

Een onvergelijkbare autonomie: geen externe computer nodig.

3

Nauwkeuriger, vlotter en completer: tot 20 gelijktijdige aanraakpunten!

4

Altijd leesbaar, in een lichte ruimte, achteraan in een lokaal, tot een kijkhoek van 178°.

5

De visuele vermoeidheid is beperkt, dankzij een bestudeerde helderheid.

6

Vereenvoudigde installatie en zeer weinig techniek.

7

Een vaste levensduur van 50 000 uur.

Een beeld van onze realisaties

Clevershare - Gemakkelijk samenwerken

Sluit tot 50 apparaten aan om afbeeldingen, video en audio rechtstreeks op uw scherm te delen.

Met touch-back voor tweerichtingscontrole heeft de presentator volledige controle over wat wordt gedeeld en kan hij 9 schermen tegelijk tonen, waardoor de samenwerking en deelname binnen elke sessie toeneemt.

Tot 50 apparaten kunnen verbinding maken met het Clevertouch scherm en content delen - afbeeldingen, video en audio. Nu met touch-back voor controle in twee richtingen.

De presentator heeft volledige controle over wat er wordt gedeeld en kan tot 6 schermen tegelijk tonen, waardoor de samenwerking en deelname binnen elke sessie toeneemt.

Gebruik de USB-C Clevershare dongle om inhoud te delen. Je hoeft geen app of stuurprogramma te downloaden, dus ideaal voor bedrijven die geen downloads naar apparaten toestaan.

U kan verbinden via de Clevershare App als uw toestel zich op hetzelfde netwerk bevindt als de Clevertouch. Gebruik de Geavanceerde modus voor extra encryptie en dubbele subnetwerken. Er is een Hotspot optie als U het netwerk niet kan gebruiken.