Monitoring en rapportering

Weet wat er gebeurt

Netwerk Monitoring

Vermijd downtime
door 24/7 uw netwerk te bekijken.

Netwerk monitoring is een uniforme oplossing voor netwerkbewaking die bedrijven in staat stelt om volledige zichtbaarheid te krijgen van hun IT-activa.

Het stelt IT-personeel in staat om controle uit te oefenen en strategische maatregelen te nemen om downtime te voorkomen.

Netwerk monitoring helpt u bij het plannen van de toekomst.

Contacteer Ons

Waarom netwerk monitoring?

1

Minimaliseer downtime

Verhoog de uptime van alle belangrijke IT-systemen door het verstrekken van proactieve waarschuwingen voor ongebruikelijke activiteiten en dreigende potentiële hardware- of bandbreedtestoringen.

2

Bespaar geld

Lever de gegevens die nodig zijn om weloverwogen beslissingen te nemen over toekomstige hardware- en softwareaankopen, zodat u zeker weet dat u alleen koopt wat u nodig hebt.

3

All-in solution

In tegenstelling tot de concurrentie, rekenen we je geen kosten aan voor toevoegingen of modules. Wij ondersteunen alle soorten van monitoring (SNMP, WMI, Flow, enz.), en onze geïntegreerde eigen database betekent dat u geen behoefte heeft aan een extra databaselicentie.

4

Snellere ROI

Netwerk monitoring helpt u de ROI van uw gehele IT-vermogen te zien door het doorgeven van de gezondheid en het gebruik van die IT-producten en het optimaliseren van de werking.

PRTG Monitoring

Netwerk monitoring tool dat krachtig is en gemakkelijk in gebruik.

PRTG is een netwerkbewakingstool die u helpt om ervoor te zorgen dat uw computersystemen soepel functioneren en dat er geen storingen optreden.

Netwerkbewaking is ook belangrijk om de efficiëntie van uw netwerk te verhogen door het kennen van de bandbreedte en het verbruik van middelen.

Met meer dan 300.000 actieve installaties is PRTG Network Monitor de krachtige en veelgebruikte netwerkbewakingssoftware van Paessler.

Solarwinds

Uw complete netwerk
monitoring oplossing.

SolarWinds® Network Performance Monitor (NPM) maakt het eenvoudig om snel problemen met de prestaties op te sporen, te diagnosticeren en op te lossen voordat er een storing optreedt.

Deze betaalbare, eenvoudig te gebruiken tool biedt realtime weergaven en dashboards waarmee u de netwerkprestaties in één oogopslag visueel kunt volgen en bewaken.