Software ontwikkeling

Moderne websites en webapplicaties, ontwikkeld met de laatste technologieën

Onze web diensten

Wij ontwikkelen applicaties en websites
op maat van A tot Z.

Webapplicaties

Bedrijfsprocessen vereenvoudigen? Papierwerk beu? Wij ontwikkelen moderne webapplicaties op maat.

Websites

Is uw huidige website verouderd of wilt u een nieuwe laten maken? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is op het web.

SEO

Wij zorgen ervoor dat uw website zichtbaar is op het internet via zoekmachines, zodat de website zoveel mogelijk bezoekers krijgt.

Hosting en domeinnaam

Ook de hosting en domeinnaam kan via ons gebeuren, hierdoor hebben wij het volledige beheer in handen en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Webapplicaties

Webapplicatie op maat laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken software op maat en dit met de allerlaatste technologieën zodat de applicatie heel snel en eenvoudig werkt.

Bedrijfsprocessen versnellen? Herhalend werk vermijden? Het vele papierwerk beu? Dan kan een bedrijfsapplicatie op maat de oplossing zijn.

Één centrale applicatie dat van overal, voor elke werknemer en op elk toestel bereikbaar is. Dit kan een grote hulp zijn voor elk bedrijf.

Een applicatie op maat kan elk bedrijf veel tijd en vooral geld besparen!

Webapplicatie realistaties

Hoe gaan we te werk?

Wij ontwikkelen de applicatie zo optimaal mogelijk.

1
Snelheid

Het snel laden en werken van websites of applicaties is onze top prioriteit.

2
Structuur

Goede structuur, duidelijke en geen overbodige code.

3
Gebruiksgemak

Eindgebruikers moeten eenvoudig kunnen werken met de webapplicatie, alles moet eenvoudig en duidelijk zijn.

4
Uitbreidbaar

Een applicatie kan groeien. De eerste oplevering kan een basis bevatten, nadien kan er functionaliteit aan toegevoegd worden.

5
Beveiliging

Een veilig en stabiel draaiende website en applicatie is een must.

WEBSITES

Graag zichtbaar op het wereldwijde web?

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is op het internet! Het internet evolueert elke dag, websites worden ouder en zijn vaak na een aantal jaar aan vernieuwing toe.

Wij ontwikkelen websites met de laatste technologie zodat uw nieuwe website er weer vele jaren tegen aan kan.

De websites die wij ontwikkelen zijn custom made, optimaal gemaakt qua code en snelheid. Dit is vooral belangrijk voor de SEO, hierdoor zal de website veel beter scoren. Wij houden van het begin van de ontwikkeling rekening met de structuur van de content van de website.

De eindgebruiker kan eenvoudige aanpassingen doen aan de website omdat wij gebruik maken van een CMS. Door de vele jaren heen hebben we al met vele CMS'en gewerkt. Vaak zijn deze te omslachtig, overbodige code, onstabiel, gevaarlijk voor hackers,.. Door deze ervaring uitgekomen op een CMS die 100% aan onze eisen voldoet!

Website realistaties