Over ons

Een IT-partner met jarenlange ervaring

Over DVIT

Beheer van dagdagelijkse IT omgeving binnen bedrijven.

Wij wijken daadwerkelijk af van een verouderde aanpak, vastgeroeste infrastructuur of complexe IT middelen.

Het nieuwe werken - zeker in deze tijden - moet zorgen voor een hogere productiviteit en betere dienstverlening, innovatie van werkprocessen met de juiste ICT technologie moet hiertoe bijdragen en dit is waarin DVIT kan helpen.

19

Jaar ervaring

700

Tevreden klanten

Vast aanspreekpunt

Wij treden als ICT SPOC (Single Point of Contact) op naar al onze klanten. Zo verloopt onze dienstverlening vloeiend en gecoördineerd.

Deze contactpersoon tracht alles te regelen, gaande van hardware, software, internetverbindingen, mailsystemen, bekabelingswerken en VOIP tot websites en applicaties op maat.

Samen met enkele gespecialiseerde partners zorgen wij ervoor dat alles gestroomlijnt verloopt en dat u als klant met al je vragen terecht kan bij DVIT.

Waarom DVIT?

Door een voortdurende analyse van de markt, zijn wij in staat om onze klanten nu en in de toekomst op een doeltreffende en professionele manier bij te staan in hun dagdagelijkse IT omgeving en dit op een flexible wijze zodat de klant zich 100% kan focussen op zijn bedrijfsbezigheden.

Ligging

De ligging van DVIT is vrij centraal indien men Vlaanderen geografisch gaat bekijken. In Erpe-Mere net bij Aalst en op ongeveer 4km van de autosnelweg E40 Gent-Brussel zorgt ervoor dat onze engineers zich vlot kunnen verplaatsen in heel Belgïe.

Ons DNA

Onze passie voor IT zorgt ervoor dat we elke klant op een gedreven en flexible manier kunnen bijstaan.

Geen '9 to 5' mentaliteit maar een passie door een energiek enthousiast team medewerkers moet zorgen voor een toegewijde dienstverlening op maat.