Hardware en software

Hoogstaande producten met de onmisbare ondersteuning en hulp

Waarmee kunnen wij helpen

Wij helpen u met het kopen van professioneel computermateriaal voor uw bedrijf.

Op zoek naar professionele hardware of software ? Dan bent u bij DVIT op het juiste adres.

Wij bieden u de nieuwste notebooks, workstations, monitoren, servers, switches, firewalls, UPS-systemen, backup NAS toestellen, thinclients, printers en diverse andere randapparatuur aan.

Als officiele HP Preferred Partner met de nodige kwalificaties bieden wij onze klanten de hulp, advies en ondersteuning bij alle IT-producten en oplossingen.

Van A tot Z

Van het kiezen van het materiaal tot de installatie.

1
Up-to-date kennis

Door onze up-to-date kennis en ervaring met onze partners HP, Lenovo, Fujitsu Siemens, Igel, Watchguard, Dell en anderen kunnen wij u een perfecte service aanbieden met installatie en configuratie on-site gevolgd door de nodige aftersales service.

2
Installatie & configuratie

Als Microsoft en VMWare partner zorgen wij voor een naadloze installatie & configuratie op gesupporteerde hardware.

3
Perfecte opvolging

Onze eigen ontwikkelde software ‘Timedesk’ zorgt vervolgens voor een perfecte opvolging van garanties, licentie vernieuwingen en care-packs zodat dit zonder enige bekommernis tijdig kan worden vernieuwd.

De Ultieme Beveilingsmethode

Beveilig eenvoudig je netwerk en bedrijfsdata
door gebruik te maken van je smartphone.

Top reasons to buy watchguard Watchguard AuthPoint

SERVERS

De ideale balans tussen On-Premise en Cloud omgeving.

Niet elke klant heeft vandaag de mogelijkheid om zijn volledige ICT omgeving naar Cloud omgeving te brengen. In vele gevallen blijft on-premise apparatuur noodzakelijk en hier kan DVIT u perfect helpen in een Hybrid ICT omgeving met eigen serverpark.

Een bedrijf dat on premise werkt, heeft een eigen server in het bedrijfsgebouw. Alle gegevens worden bewaard op die server. Software staat dan ofwel op de server, ofwel op de toestellen van de medewerkers. Je hebt in principe enkel toegang tot de bestanden en software op de server als je computer ermee verbonden is – op kantoor dus. Er bestaan echter manieren om ook toegang via internet mogelijk te maken, zoals VPN of RDP.

Letterlijk vertaald betekent “on premise” in het Nederlands “op locatie” of “ter plaatse”. Wanneer iets dus on premise staat of gebeurt, wordt er verwezen naar de eigen locatie. In een bedrijfscontext kan je dit zien als de fysieke ruimte van het eigen bedrijf. Wanneer we over software spreken, betekent een installatie on premise dat de software binnen de eigen IT-infrastructuur wordt geplaatst. Je installeert hierbij de software op de eigen servers.

Kosten

 • Resulteert op de lange termijn in minder hoge kosten
 • De initiële investering kan meer risico inhouden
 • Ook de (aankoop van) hardware en IT-hulpmiddelen voor de implementatie brengen kosten met zich mee

Beveiliging

 • De beveiliging van data is in handen van de eigen organisatie
 • Niet alle organisaties hebben voldoende kennis in huis om adequate databeveiliging te garanderen

Personalisatie

 • Eenvoudig te personaliseren
 • Personalisatie kan leiden tot een langere implementatietijd
 • Personalisatie kan problemen als de leverancier de software verder ontwikkelt

Implementatie

 • De eigen organisatie heeft meer controle over het implementatieproces
 • Het implementatieproces kan langer duren

Wifi

Wij zorgen voor een stabiel en veilig wifinetwerk binnen uw bedrijf.

Een perfecte internetverbinding met uitstekend bereik binnen het volledige bedrijf is uiterst belangrijk de dag van vandaag. Want een netwerk dat voortdurend offline gaat, kost geld en zorgt voor frustratie.

DVIT zoekt voor u de beste oplossing en zorgt voor de nodige installaties.

Hoe gaan we te werk?
 1. Een analyse van je behoeften, situatie en locatie
 2. Een uitvoerig gesprek over je wensen en mogelijkheden
 3. Een inschatting van het aantal access points en de bepaling van hun locatie

Als Watchguard Silver Partner & HP Preferred Partner bieden wij U de oplossing op maat aangaande de opzet van een veilig, snel en betrouwbaar Wifi netwerk.

watchguard ap325 watchguard ap420 hp ap340 hp ap550 hp ap570 hp aruba

"Draadloos beschikbare patiëntendossiers, vlotte en veilige internettoegang voor bewoners en hun gasten en een verbeterde communicatie tussen het verplegend personeel. Hiervoor heeft DVIT het woonzorgcentrum voorzien van een modern Wi-Fi-netwerk."

Lees meer: DVIT voorziet WZC Vander Stokken van Wi-Fi

"Draadloos internet aanbieden tijdens het shoppen in je favoriete supermarkt is hedendaags een enorme meerwaarde naar klanten toe. DVIT heeft ervoor gezorgd dat dit bij AD Delhaize te Zandhoven op een eenvoudige, gratis en snelle manier kan gebeuren."

Website AD Delhaize Zandhoven

"DVIT heeft samen met CSC Building te Brussel ervoor gezorgd dat een 10tal vergaderzalen die door meerdere organisaties en VZW’s dagdagelijks worden gebruikt voor diverse opleidingen en vergaderingen over een stabiel en degelijke Wifi verbinding beschikken en men met verschillende apparatuur op een veilige manier op het internet kan."

firewalls

Een beschermende muur tussen de buitenwereld en het bedrijfsnetwerk.

Je firewall is superbelangrijk voor je netwerkbeveiliging. Het is de wachter aan de poort die je netwerk met het internet verbindt. En je kiest natuurlijk het best voor een wachter die hyperalert is en op elk moment klaarwakker.

Zonder een degelijke firewall wordt de deur wagenwijd opengezet voor gevaren van buitenaf zoals virussen, hackers, SPAM en inbrekers. Een firewall is dus erg belangrijk voor bedrijven om hun intellectuele eigendommen te beschermen.

DVIT is er heilig van overtuigd dat in elk zakelijk netwerk een firewall essentieel is. Met een hardwarematige firewall beveiligt u namelijk de gateway van het netwerk en wordt al het inkomende en uitgaande verkeerd gecontroleerd.

secure cloud managed wifi total security watchguard M440 watchguard M470 watchguard m270

Wij helpen je kiezen

Een gepast product voor elke situatie.

Nood aan een nieuw werkstation maar zie je door het bos de bomen niet meer: laptop, desktop, chromebook, ultrabook, thinclient, 2in1 laptop, MacBook, …

Wil je een zakelijke laptop kopen? Dan koop je een performante laptop voor het werk. Met een zakelijke laptop geef jij je personeel de beste werktuigen. Toestellen met stevige aluminium behuizing, morsbestendig toetsenbord, Windows Pro, veel aansluitingen, betere bescherming van je documenten en klantengegevens,…

Geen idee welke zakelijke laptop te kiezen? Vraag advies en koop jouw ideale zakelijke laptop via DVIT.

Een ultrabook kopen? Ultrabooks zijn ongelooflijk dunne en lichte laptops met een mooi design. Het zijn de ideale laptops om overal te werken: krachtig, compact én met een lange batterijduur. Sommige ultrabooks hebben een touchscreen zodat je heel snel navigeert met behulp van je vingers.

Wil je een Chromebook kopen? Dan hoef je nooit meer te wachten en niks meer te configureren. Met een Chromebook ga je meteen online. Je logt simpelweg in op je Google-account en je hebt direct toegang tot al jouw documenten in de cloud.

Een Chromebook start binnen de 15 seconden op met de SSD schijf waardoor je meteen aan de slag kan. Let wel op: niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store.

Wil jij een nieuwe dekstop kopen? Dan haal je een krachtige pc in huis of op kantoor. Of wil je de allernieuwste performante gaming desktop om urenlang comfortabel te gamen? Ook dat zit in ons assortiment.

Hou rekening met de opslagruimte, het werkgeheugen, de videokaart en processor. Voor foto- en videobewerking heb je veel (RAM) geheugen, een supersnelle processor (i7) en een performante videokaart nodig.

Thin clients zijn betrouwbare, economische en energiebesparende alternatieven voor conventionele PC’s. Naast traditionele office applicaties ondersteunen ze tegenwoordig ook full-screen video, multimedia presentaties, digitaal dicteren en andere veeleisende gebruikstoepassingen.

Zonder bewegende delen als ventilatoren en harde schijven zijn thin clients veel minder gevoelig voor storingen dan PC’s en verhogen ze aantoonbaar de IT-beschikbaarheid.

Het lage stroomverbruik helpt om energie te besparen en de kosten te verlagen.