Blog

Ontdek onze laatste nieuwsberichten

We zijn genomineerd als Trend Gazellen 2024

04/01/2024

Voor het tweede opeenvolgende jaar zijn we genomineerd als Trends Gazellen 2024, in de categorie kleine en middelgrote ondernemingen voor de provincie Oost-Vlaanderen!

Zoals elk jaar erkent Trends Magazine de meest snelgroeiende bedrijven in België door de nominatie van 250 ondernemingen per provincie. Deze selectie is gebaseerd op indrukwekkende groeicijfers, waaronder:

  • Toename van toegevoegde waarde
  • Uitbreiding van personeelsbestand
  • Groei van de cashflow

Deze 250 genomineerde bedrijven zijn competitief, innovatief en dragen positief bij aan het ondernemingsklimaat. Het is met trots dat we opnieuw behoren tot deze selectie van 250 bedrijven.

Het bedrijf dat het hoogste scoort, wordt bekroond tot Trends Gazellen Ambassadeur van het jaar en wordt in het zonnetje gezet. Alle andere genomineerde bedrijven ontvangen het eervolle diploma van Trends Gazelle 2024. We kijken ernaar uit om deze erkenning te delen en onze groei voort te zetten!

De nominatie zou natuurlijk niet realiseerbaar zijn geweest zonder het vertrouwen en de toewijding van onze gewaardeerde medewerkers, klanten en leveranciers. Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die de afgelopen jaren in ons heeft geloofd en heeft bijgedragen aan ons succes!