Blog

Blijf op de hoogte van nieuwe IT-ontwikkelingen, software, oplossingen of gewoonweg wat tips en tricks.

Categorieën


Lees meer

We zijn genomineerd als Trend Gazellen 2024

Voor het tweede opeenvolgende jaar zijn we genomineerd als Trends Gazellen 2024, in de categorie kleine en middelgrote ondernemingen voor de provincie Oost-Vlaanderen!

Zoals elk jaar erkent Trends Magazine de meest snelgroeiende bedrijven in België door de nominatie van 250 ondernemingen per provincie. Deze selectie is gebaseerd op indrukwekkende groeicijfers, waaronder:

  • Toename van toegevoegde waarde
  • Uitbreiding van personeelsbestand
  • Groei van de cashflow

Deze 250 genomineerde bedrijven zijn competitief, innovatief en dragen positief bij aan het ondernemingsklimaat. Het is met trots ...

04/01/2024
Lees meer

Waarom een cyberpolis de beste bescherming is voor uw bedrijf

Een cyberverzekering biedt bedrijven financiële bescherming tegen de gevolgen van cyberaanvallen, zoals gegevensdiefstal en verstoring van bedrijfsprocessen. Het dekt kosten voor herstel, aansprakelijkheid en verlies van bedrijfsinkomsten als gevolg van cyberincidenten.

14/11/2023
Lees meer

Herinnering: Ondersteuning voor Windows Server 2012 en 2012 R2 loopt af op 10 oktober

Zoals eerder aangekondigd door het bedrijf, zullen er vanaf 10 oktober geen beveiligingsupdates, andere updates of bugfixes meer beschikbaar zijn voor deze versies van het besturingssysteem.

04/10/2023
Lees meer

RED staat voor Secure

Als WatchguardONE Gold partner zijn we fier onze klanten te mogen ondersteunen met de nodige kennis en expertise inzake algemene beveiliging voor hun ICT infrastructuur

20/09/2023
Lees meer

Fusie DVIT - IT Provider: Samen gaan we onze krachten bundelen

Samen gaan we onze krachten bundelen om extra expertise, service en ondersteuning naar klanten toe te bieden. We leven in een snel veranderdende wereld waar ondersteuning en snelheid bij het oplossen van diverse ICT problemen heel belangrijk zijn.

04/04/2023
Lees meer

Microsoft Outlook Waarschuwing: Kritieke nieuwe e-mailexploit triggert automatisch - nu updaten

Microsoft heeft bevestigd dat een kritiek lek in Outlook, met een score van 9,8 op een maximum van 10, al in het wild is misbruikt.

16/03/2023
Lees meer

Microsoft Outlook schakelt Teams Meeting add-in uit, lees hier hoe je dit kan oplossen

Wanneer u probeert een Teams-vergadering te maken in Outlook Desktop, merkt u dat de optie ontbreekt op het lint. Voorlopig kan je deze workarround volgen.

27/10/2022
Lees meer

Uw BitLocker-herstelsleutel vinden in Windows

Als uw systeem u om uw BitLocker-herstelsleutel vraagt, kan de volgende informatie u helpen uw herstelsleutel te vinden en te begrijpen waarom u wordt gevraagd deze op te geven.

06/10/2022
Lees meer

Waarom BI-tools gebruiken voor uw kleine/middelgrote bedrijf?

Hebt u veel data in uw bedrijf waar u niets mee doet? Dan kan een BI-tool interessant zijn voor uw bedrijf.

17/05/2022