Blog

Blijf op de hoogte van nieuwe IT-ontwikkelingen, software, oplossingen of gewoonweg wat tips en tricks.

Categorieën


Lees meer

Hoe specifieke bureaubladpictogrammen tonen of verbergen in Windows 10

Windows 10 bevat een optie om alle pictogrammen op uw bureaublad te verbergen die gemakkelijk te vinden is. Maar als u slechts een paar pictogrammen wilt verbergen, moet u een beetje dieper graven.

05/05/2021
Lees meer

Gebruik de nieuwe sitesjablonen van SharePoint vandaag nog!

SharePoint-sitesjablonen zijn flexibel genoeg om aan uiteenlopende behoeften te voldoen, maken het gemakkelijk om site-inhoud te maken en te vullen, en laten zien wat er mogelijk is.

04/05/2021
Lees meer

Microsoft heeft Windows 10 opnieuw bijgewerkt om printerproblemen op te lossen

Voor de Windows 10-update van maart waren twee noodpatches nodig om het afdrukken te verhelpen.

22/03/2021
Lees meer

Teams zal enkel deelnemers met camera tonen

Microsoft heeft een aanpassing aan zijn Teams-samenwerkingstool uitgerold die vergaderplatforms uit het scherm duwt als ze hun webcam niet hebben geactiveerd.

01/03/2021
Lees meer

Hoe krijg je een Spotlight-Style-zoekbalk op Windows 10

Dankzij PowerToys kan Windows 10 een zoek- en startbalk hebbenn zoals Spotlight op Mac, wanneer je op Alt+Space drukt. Hier is hoe je het kunt instellen.

06/01/2021
Lees meer

Het BitLocker herstelscherm omzeilen bij het opstarten?

Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze worden gevraagd om een BitLocker herstelsleutel in te voeren bij het starten van Windows 10, 8, 7 of Surface elke keer.

27/12/2020
Lees meer

Hoe kan ik Windows 10's PC-brekende 'chkdsk' bug repareren?

Wie had gedacht dat een van de meer bruikbare tools voor probleemoplossing in Windows 10-good ol 'chkdsk-would zelf verpakt in een verlammende bug die je PC zou kunnen metselen.

23/12/2020
Lees meer

Hoe applicaties beveiligen met een wachtwoord op Windows 10

Als u een gedeelde computer gebruikt, is een manier om andere gebruikers van bepaalde apps af te houden, het vereisen van een wachtwoord voor het openen van die app. U kunt individuele applicaties met een wachtwoord beveiligen met een applicatie van derden.

21/12/2020
Lees meer

Een programma verwijderen op Windows 10 via CMD

Als je Windows 10 gebruikt en je moet wat schijfruimte vrijmaken, kun je apps die je niet meer gebruikt direct vanuit de Command Prompt verwijderen. Wij tonen hoe je dit kan doen.

21/12/2020
Lees meer

Microsoft Office-bestanden zijn nu rechtstreeks via Gmail te bewerken

Google tilt de integratie van Workspace met Office-bestanden naar een hoger level met de mogelijkheid om deze bestanden rechtstreeks in Gmail te bewerken.

14/12/2020