Blog

Blijf op de hoogte van nieuwe IT-ontwikkelingen, software, oplossingen of gewoonweg wat tips en tricks.

Categorieën


Lees meer

Bescherm je bedrijf tegen ransomware

Bescherm je bedrijf tegen ransomware Cloud backup Je hebt het allicht ook via de media vernomen wat de firma Picanol (weefgetouwen producent te Ieper) is overkomen na een zware Ransomware aanval eerder deze week.

15/01/2020
Lees meer

Einde ondersteuning Windows 7

Jullie hebben het allicht via de media of andere bronnen reeds vernomen dat Microsoft wereldwijd de ondersteuning voor het Windows 7 Operating Systeem stopzet op 14 januari 2020 aanstaande.

02/09/2019
Lees meer

Opgelet voor valse facturen van Office 365

Nog steeds doen steeds nieuwe en betere versies van cryptolocker virussen de ronder. En die gaan steeds grondiger en driester te werk.

13/02/2017
Lees meer

Politie stopt ransomwareserver

De Nederlandse politie heeft samen met het OM een ransomwareserver offline gehaald, die voornamelijk malware serveerde aan Nederlandse en Belgische slachtoffers. In totaal gaat het om ongeveer 5800 geïnfecteerde computers.

24/08/2016
Lees meer

Gratis! Kaspersky anti-ransomware tool

Kaspersky Lab lanceert vandaag Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business, een gratis softwaretool die zakelijke gebruikers aanvullende bescherming tegen ransomware biedt.

22/08/2016
Lees meer

Let op: frauduleuze e-mails

Phishing is een vorm van internetfraude waarbij criminelen de naam van de financiële instelling misbruiken om vertrouwelijke en persoonlijke gegevens te ontfutselen. Gegevens die hen in staat stellen de identiteit van het slachtoffer over te nemen of geld van zijn rekening te halen.

24/03/2016
Lees meer

Crypto Malware

Computervirussen zoals Cryptolocker en CTB-locker blijven dagelijks hardnekkig toeslaan. Het gaat om zogenaamde ransomware, een vorm van malware waarmee cybercriminelen je computergegevens gegijzeld houden door de bestanden te versleutelen.

24/03/2016
Lees meer

APT Blocker

Bescherm je netwerk tegen Advanced Persistent Threats. 'Advanced Persistent Threats' is de verzamelnaam voor de nieuwe generatie Zero-Day threats, die op zeer intelligente wijze onze bestaande beveiliging trachten te omzeilen.

24/03/2016